> VENUS SWAN: INNOVATIEVE FACE & BODYSHAPING ZONDER CHIRURGIE

Venus Swan is een uniek systeem door de combinatie van 2 technieken. Door middel van de (MP²)-technologie levert het toestel een combinatie van multipolaire radiofrequentie en gepulseerde magnetische velden op de huid. Op die manier creëer je een dichte en uniforme warmtematrix in de huid, waardoor je volgende resultaten kan bereiken:

Verhoogde synthese van collageen, verkorting van collageenvezels
Verlengde levensduur van fibroblasten
Nieuwe aanmaak fibroblasten, capillairen
Lipolyse

Oxyjet

 

 

 

 

 

 


 

NIEUW OP DE BELGISCHE MARKT!

Strakkere huid zonder chirurgie
De Venus Swan is de nieuwste cosmetische ontwikkeling op vlak van niet-chirurgische face-en bodyshaping. Het is de eerste behandeling die je specifiek voor verstrakking kan toepassen. Klanten hoeven niet meer te denken aan pijnlijke chirurgische liftings, maar kunnen nu kiezen voor een risicoloze, aangename behandeling, die je zelfs tijdens je middagpauze kan toepassen. De behandeling kan gebruikt worden voor verschillende esthetische problemen. Je kan spectaculaire resultaten bereiken op gelaat en hals, maar eigenlijk eender welke andere lichaamszone is potentieel voor deze unieke verjongingsbehandeling. In de eerste plaats wordt de huid strakker, maar men gaat er ook jonger uitzien met minder rimpels. Verder creëer je op het lichaam een strakker silhouette en een duidelijke vermindering van cellulitis. Wie bezorgd is om de veiligheid van een behandeling met de Venus Swan, kan gerust op twee oren slapen. In de geneeskunde gebruikt men al jaren radiofrequentie en magnetische pulsen om huidproblemen op te lossen. Zelfs deze ultravernieuwende combinatie van multipolaire stroom en electromagnetische golven is reeds een 4-tal jaar volledig aanvaard op de medische markt, met een verbluffend resultaat van 500 toestellen op 1 jaar tijd op de Amerikaanse medische markt. Deze technologieën zijn dan ook uitvoerig getest, hebben een zeer uitgebreide databank met bewijsvoering én beschikken over alle nodige goedkeuringen (FDA, CE,…).

Oxyjet
Oxyjet
Oxyjet
Oxyjet

 

 

 

 
Snel resultaat
Het aantal behandelingen varieert natuurlijk van persoon tot persoon, net zoals elke behandeling op zich op maat van de klant wordt uitgevoerd. Dat is logisch, geen enkele huid is dezelfde en reageert dus bijgevolg niet op dezelfde manier. Gemiddeld zijn 6 à 8 behandelingen voldoende om de huid van gelaat en hals er weer strak te laten uitzien. Voor het lichaam rekent men op 8 à 10 behandelingen. De consument ziet evenwel resultaat vanaf de eerste behandeling. Na het beëindigen van een behandelkuur wordt er in overleg met de klant bepaald wat zij verder van Venus verwachten. Ofwel gaat deze voor onderhoud van het behaalde resultaat, dan wordt er om de drie à vier maand een onderhoudsbehandeling uitgevoerd. Wenst de klant echter de huid nog verder op te bouwen, dan kan er ook gekozen worden voor een maandelijkse opvolging. Deze techniek mag het hele jaar door worden toegepast, ook in tijdens de zonrijke zomermaanden, waardoor er ook voor de schoonheidsspecialiste optimaal rendement kan worden verzekerd.

Tevreden klanten
Deborah is een Venus Swan klant en beaamt dat de behandeling aangenaam, snel en pijnloos is. ‘De Venus Swan behandeling is een beloning voor mezelf geworden’, lacht ze. ‘Een vriendin had me er al veel positieve dingen over verteld en ik moet toegeven dat haar huid er ook beter uitzag, dus ik besliste om het ook een keer te proberen. Ik wou eerst mijn hals doen omdat de huid daar door de jaren slapper geworden was en ik het eigenlijk niet mooi meer vond. Toen ik de behandeling kreeg was die zeer aangenaam en relaxerend. Het voelde geweldig en mijn hals ziet er weer veel gladder en strakker uit. Ik ben heel blij met het resultaat en laat nu ook mijn dijen en mijn buik behandelen.’

VOOR
 
NA
     
Oxyjet   Oxyjet
     
Oxyjet   Oxyjet
     
Oxyjet   Oxyjet